Hoe werkt het?

Ontdek Europcar Mobility, de oplossing die uw bedrijf mobieler zal maken. Geniet van een uitgebreid gamma aan mogelijkheden voor uw professionele verplaatsingen, vereenvoudig de administratie van uw kosten, beheer uw mobiliteitsbudget, recupereer makkelijker en meer BTW en scoor op vlak van productiviteit en efficiëntie!

Of u nu zelfstandig bent of manager van een kleine, middelgrote of grote onderneming, mobiliteit heeft een grote invloed op uw slaagkansen.

Bedrijfswagens, openbaar vervoer, taxi, “zacht transport”, … Keuze is er genoeg! Maar gebruik maken van al die verschillende transportmogelijkheden is niet altijd even eenvoudig.

De oplossing? Kies voor Europcar Mobility: daarmee regelt u tegelijk al uw mobiliteitsbehoeften en het beheer van uw verplaatsingskosten, snel en gemakkelijk!

Europcar Mobility: de all-in-one mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf.

Beheer al uw professionele verplaatsingen met 2 kaarten.

Europcar Mobility Pass Mastercard<sup>®</sup>

Neem het openbaar vervoer, een taxi of huur een fiets, zonder gedoe!

Gedaan met het uitstippelen van elk individueel traject of het bijhouden van betaalbewijzen: voortaan krijgt elke werknemer, dankzij zijn persoonlijke mobiliteitskaart, toegang tot de diensten van onze partners. Al uw verplaatsingskosten worden gefactureerd op het eind van de maand.

Europcar Refill

Ga voltanken of uw elektrische wagen herladen om het even waar in België, zonder gedoe, bij al onze partners.

Ontdek al onze mobiliteitspartners

Pak de mobileit van uw bedrijf aan

 1. Vraag een Europcar Mobility-offerte. Wij volgen uw dossier op met een contract dat u de beste oplossing biedt, gebaseerd op uw specifieke behoeften.
 2. U ontvangt de Europcar Mobility Pass Mastercard® en Europcar Refill-kaarten voor uw bedrijf. Voor een optimale opvolging is elke kaart op naam en beveiligd met een persoonlijke code.
 3. U beheert de kaarten van uw medewerkers gemakkelijk via een online platform. Op elk moment kan u het gebruik van de kaarten raadplegen, ze activeren of blokkeren.
 4. Op het eind van elke maand ontvangt u een gedetailleerde factuur met alle verplaatsingskosten van uw bedrijf. U recupereert de BTW op zoveel mogelijk uitgaven.

Ik vraag een offerte

Een echte mobiliteitsoplossing voor uw onderneming

 1. Flexibiliteit
  Flexibiliteit:
  kies zelf de transportvorm die het best past bij uw behoefte van het moment
 2. Comfort
  Comfort:
  een gedetailleerde factuur op het eind van de maand
 3. Efficiëntie
  Efficiëntie:
  win tijd op uw verplaatsingen, op het beheren van uw mobiliteitsbudget en op de administratie van uw verplaatsingskosten
 4. Rentabiliteit
  Rentabiliteit:
  recupereer de BTW op een maximale hoeveelheid verplaatsingskosten
 5. Transparantie
  Transparantie:
  op elk moment een klare kijk op alle verplaatsingen in uw onderneming

 

Maak nu werk van uw mobiliteit

Vraag een gepersonaliseerde offerte