Hoe werkt het?

Of u nu zelfstandig of een manager bent van een klein, middelgroot of groot bedrijf, mobiliteit is een essentieel element voor het succes van uw activiteiten. Bedrijfswagen, mobiliteitsbudget, cafetariaplan bovenop de keuze voor openbaar vervoer, carsharing, taxi, zachte mobiliteit, … Er is geen enkele optie die ontbreekt. Maar gebruikmaken van verschillende vervoermodi is verre van eenvoudig. Europcar Mobility maakt uw leven eenvoudiger door u een mobiliteitskaart aan te bieden aangepast aan uw behoeften. Ontdek hoe het werkt.

 • 01

  Vraag een offerte aan. Uw dossier wordt professioneel opgevolgd door een gemotiveerde werknemer, die de beste oplossing voor jou uitzoekt op basis van uw specifieke behoeften.

 • 02

  U ontvangt de Europcar Mobility Pass en/of Europcar Refill, Europcar Flex en/of Europcar Budget kaart. Voor een optimale opvolging, zijn de kaarten persoonlijk toegewezen en met pincode beveiligd.

 • 03

  Gebruik de kaart om je professioneel te verplaatsen. De auto is niet meer de enige manier om je te verplaatsen. Pas op elk moment je vervoermiddel aan, aan je behoefte. Neem metro, tram, trein, bus, taxi of huur een step of fiets, allemaal zonder gedoe.

 • 04

  Beheer snel en gemakkelijk de kaarten van je werknemers via een online platform. Op het einde van de maand ontvang je een gedetailleerde factuur met al je verplaatsingskosten. Recupereer BTW op een maximum aan verplaatsingskosten.

De all-in-one mobiliteitsoplossing voor uw bedrijf

Beheer uw mobiliteitsbudget, stel een cafetariaplan op met een mobiliteitsluik en geniet van een groot aantal opties voor uw professionele verplaatsingen. Dit is allemaal mogelijk en gemakkelijk met Europcar Mobility, de oplossing die al uw mobiliteitsbehoeften dekt en de verwerking van uw mobiliteitskosten vergemakkelijkt. Vereenvoudig de administratieve verwerking van uw kosten, de btw gemakkelijker terugvorderen en win aan productiviteit en efficiëntie.