Onze oplossingen

Een complete oplossing die voldoet aan alle mobiliteitsbehoeften van uw bedrijf? Europcar Mobility biedt 3 producten: Europcar Mobility Pass voor uw zakenreizen of professionele verplaatsingen en het beheer van uw onkostennota’s, eventueel gekoppeld aan een hybride tankkaart; Europcar Budget voor het beheren van uw mobiliteitsbudget (2de pijler) en Europcar Flex voor uw cafetariaplannen. Onze oplossingen worden geleverd in de vorm van een Mastercard®-kaart per behoefte, een eenvoudige en effectieve app waarmee u ook uw tickets voor het openbaar vervoer (De Lijn en NMBS) kunt betalen, evenals een duidelijk en gedetailleerd beheerplatform.

Ik vraag een offerte

Europcar Refill : Zowel brandstof tanken als elektrisch laden

De laadkaart van de toekomst: uw wagen voltanken in 1.850 tankstations in België of elektrisch laden aan meer dan 10.000 laadpalen in Europa.

  • Aanvaard in bijna 1 station op 2 en in 1.700 stations in Nederland en Groothertogdom Luxemburg.
  • Één van de grootste netwerken in het land: OCTA+, Esso, Lukoil, Q8, Texaco, Avia, Gabriëls, G&V, Maes, Power en het DCB netwerk.
  • Laad uw elektrische wagen of herlaadbare hybride op in meer dan 1.000 oplaadpunten in België.

Modalizy Mobile Application

Op zoek naar alle mobiliteitsdiensten om sneller en zonder zorgen op uw bestemming te raken? Ontdek de Europcar Mobility app!

Downloaden op de App Store Ontdek het op Google Play