Oplossingen

Kent u de sleutel tot optimale mobiliteit voor uw bedrijf? 2 eenvoudige kaarten in uw portefeuille en in die van uw medewerkers.

Elke Europcar Mobility-gebruiker ontvangt 1 of 2 kaarten om gebruik te maken van de diensten van een uitgebreid aanbod aan mobiliteitsverleners.

Een all-in-one mobiliteitsoplossing die we speciaal ontwikkeld hebben voor bedrijven en die buitengewoon veel voordelen biedt: gebruiksgemak, efficiëntie, flexibiliteit,… En dan hebben we het nog niet gehad over de voordelen voor uw bedrijfsbeheer en uw boekhouding!

Europcar Mobility Pass Mastercard®

Voortaan wordt het veel eenvoudiger om gebruik te maken van het openbaar vervoer, een taxi te nemen, een fiets te huren, een parkeerplaats te reserveren of naar de carwash te gaan!

Ontdek ons partnernetwerk

 

Europcar Refill

De perfecte oplossing om overal in België te tanken of uw elektrische wagen te herladen. Een ideaal aanbod voor al wie een bedrijfswagen heeft.

Meer weten over de Europcar Refill-kaart

Maak vandaag werk van uw mobiliteit

Contacteer ons voor een gepersonaliseerde offerte

Word mobiliteitspartner

Is uw onderneming actief in de Belgische mobiliteitssector en bent u begaan met de mobiliteitsproblematiek in ons land? Sluit u dan aan bij ons partnernetwerk!

  • Maak samen met ons werk van meer mobiliteit in België
  • Vergroot uw visibiliteit
  • Bereik een nieuw en breed publiek

 

Contacteer ons team