Over ons

Europcar Mobility legt zichzelf als uitdaging op een complete oplossing te bieden voor de mobiliteitsuitdagingen van bedrijven en voor het beheer van hun verplaatsingskosten

Modalizy is een filiaal van de groep Octa+, die als ambitie heeft een concreet antwoord te bieden voor de mobiliteitsbehoeften van bedrijven. De activiteiten van Modalizy worden versterkt door de samenwerking met een uitgebreid netwerk van mobiliteitspartners in België.

Naar een diverse mobiliteit

In de loop van de jaren is mobiliteit een bepalende factor geworden, zowel in onze samenleving als in de bedrijfswereld.

De verzadiging van de wegen in en rond de grote steden, maar ook het milieu-effect van onze verplaatsingen dwingen alle bedrijven tot het herbekijken van hun mobiliteit.

De auto is niet langer de enige mogelijke manier om zich te verplaatsen van punt A naar punt B. Voortaan is multimodaliteit het sleutelwoord.

Een all-in-one oplossing voor uw mobiliteit

Door op alle niveaus de obstakels weg te nemen, maakt Europcar Mobility uw bedrijf mobieler. Een oplossing die bijdraagt tot het welzijn van uw medewerkers, de positionering van uw bedrijf, uw productiviteit en uw rendabiliteit!

Ontdek alle voordelen van Europcar Mobility

Maak van beperkingen nieuwe opportuniteiten

Vaste gewoonten veranderen, is niet genoeg. Want wie kiest voor nieuwe vormen van mobiliteit, komt tal van obstakels tegen.

Willen uw medewerkers die een bedrijfswagen hebben, af en toe gebruik maken van het openbaar vervoer, dan moeten ze:

  • op voorhand een ticket betalen
  • hun betaalbewijs bijhouden
  • een kostennota indienen.

 

Hetzelfde geldt voor uw medewerkers met een treinabonnement die af en toe wel eens een fiets willen huren.

Europcar Mobility biedt een eenvoudige oplossing voor al deze problemen en vergemakkelijkt het beheer van alle verplaatsingskosten.

Hier ziet u hoe het werkt