Gebruiker

Auto, trein, bus, tram, metro, taxi, of zelfs fiets. Voortaan kan u op elk moment de transportvorm kiezen die het best bij uw behoefte past en profiteren van een nieuwe vrijheid!

Bent u het beu om tijd te verliezen in de files? Zou u soms niet sneller op uw bestemming zijn door de trein, tram of bus te nemen?

Met Europcar Mobility hoeft u zich het hoofd niet meer te breken over uw professionele verplaatsingen! U regelt al uw trajecten met 2 gepersonaliseerde kaarten. Met de Europcar Mobility Pass Mastercard® krijgt u toegang tot een maximaal aantal keuzemogelijkheden voor uw verplaatsingen. En met de Europcar Refill kan u overal in België tanken of uw elektrische wagen herladen.

Al uw verplaatsingskosten worden automatisch bijgehouden en op het einde van de maand aan uw werkgever gefactureerd zonder dat u er iets voor hoeft te doen.

Wilt u er meer over weten? Ontdek hoe Europcar Mobility precies werkt

Wilt u er gebruik van maken?

Spreek dan over Europcar Mobility met uw werkgever!

Ontdek alle voordelen van Europcar Mobility voor uw werkgever

Uw voordelen in één oogopslag

  • Besteed minder tijd aan uw verplaatsingen: met uw Europcar Mobility Pass Mastercard® kiest u op elk moment de gepaste transportvorm.
  • Gedaan met tickets en bewijsstukken verzamelen: alles wordt automatisch bijgehouden op een gedetailleerde factuur die rechtstreeks naar uw werkgever gaat.
  • U hoeft nooit meer uw verplaatsingskosten door te geven aan uw werkgever.
  • Met de Europcar Refill-kaart regelt u ook uw tankbeurten of het herladen van uw elektrische wagen, overal in België.