HR

Bied uw medewerkers en toekomstige collega’s een aantrekkelijk mobiliteitspakket en stem uw bedrijf af op een duurzame aanpak, gericht op de toekomst.

Voor uw medewerkers zijn verplaatsingen een dagelijkse uitdaging. Daarbij gaat het niet alleen over woon-werkverkeer, maar ook over hun verplaatsingen overdag, voor een klantenbezoek of een vergadering buitenshuis. Verder heeft mobiliteit een rechtstreekse impact op het welzijn op het werk en op het evenwicht tussen professioneel en privéleven.

Kiezen voor Europcar Mobility is kiezen voor een mobiliteitsoplossing die tegemoet komt aan alle behoeften van uw medewerkers. Zo verzekert u hen een maximale vrijheid en flexibiliteit. Een argument dat kan tellen om nieuw talent aan te trekken en uw teams nog sterker te maken

Met Europcar Mobility stemt u uw bedrijf ook af op een duurzame aanpak door het gebruik van het openbaar vervoer en zachte mobiliteit te vergemakkelijken voor alle professionele verplaatsingen in uw bedrijf.

Ontdek hoe Europcar Mobility precies werkt

Uw voordelen in een oogopslag

  • Maximale flexibiliteit voor de verplaatsingen van uw teams.
  • Uw medewerkers hoeven nooit meer hun verplaatsingen vooraf te betalen, bewijsstukken van hun betalingen bij te houden en een kostennota in te dienen: alles wordt op het einde van de maand gefactureerd aan het bedrijf.
  • U stemt uw onderneming af op een duurzame en verantwoorde aanpak.
  • U verbetert het welzijn en het evenwicht tussen professioneel en privéleven van uw medewerkers.

Vraag een offerte voor uw bedrijf