Mobility manager

Ontdek hoe Europcar Mobility u kan helpen een volwaardige mobiliteitsstrategie voor uw bedrijf op te stellen. En krijg bovenop toegang tot tal van statistische gegevens die u vooruit helpen.

Uw collega’s overtuigen om telkens wanneer het kan de wagen in de garage te laten en eerder gebruik te maken van het openbaar vervoer of “zachte mobiliteit”: het is een dagelijkse uitdaging. En het wordt nog lastiger als het gebruik van die andere transportvormen extra moeite van hen vergt: geld voorschieten, bewijsstukken vragen en bijhouden, een kostennota indienen,…

Europcar Mobility haalt die obstakels weg door aan elke werknemer in uw bedrijf maximale flexibiliteit te bieden bij het organiseren van zijn professionele verplaatsingen en zich niets te moeten aantrekken van het administratieve gedeelte.

Via het platform MyMobility krijgt u ook nog zicht op alle mobiliteitsuitgaven van uw bedrijf. Essentiële gegevens voor het uitwerken van uw mobiliteitsbeheer en het bepalen van uw ecologische voetafdruk!

Ontdek hoe Europcar Mobility precies werkt

Uw voordelen in een oogopslag

  • Meer efficiëntie voor uw mobiliteitsaanpak met bijzonder handige oplossingen
  • Maximale flexibiliteit voor de verplaatsingen in uw bedrijf
  • Meer resultaten uit zachte mobiliteit en openbaar vervoer
  • Dagelijkse opvolging van de mobiliteitsuitgaven in uw bedrijf

Vraag een offerte voor uw onderneming