Zaakvoerder

Met Europcar Mobility biedt u uw werknemers maximale flexibiliteit voor hun professionele verplaatsingen. En u profiteert zelf van tal van voordelen!

Mobiliteit is vandaag veel meer geworden dan een zuiver logistieke kwestie: het is een belangrijke factor die het succes van elk bedrijf mee bepaalt! De impact van mobiliteit op de rendabiliteit, de productiviteit en zelfs het imago van uw bedrijf is meer dan ooit reëel.

 

Europcar Mobility is een vernieuwende en handige oplossing die het dagelijks leven van uw medewerkers aanzienlijk vereenvoudigt. En dat van u! Profiteer van maximale flexibiliteit voor het organiseren van uw professionele verplaatsingen en verminder de administratieve last voor het beheren van de kosten bij uw teams.

Europcar Mobility werkt als een betalende derde en factureert u alle verplaatsingen van uw bedrijf in één keer, terwijl u de BTW van deze kosten maximaal recupereert.

Wilt u er het fijne van weten? Ontdek dan hier hoe Europcar Mobility werkt.

Maak uw bedrijf mobieler

Contacteer ons vandaag nog voor een offerte op maat die overeenstemt met de specifieke behoeften van uw onderneming.

Vraag een gepersonaliseerde offerte

Goede redenen om voor Europcar Mobility te kiezen

  • Verhoog de flexibiliteit en de productiviteit van uw teams.
  • Verlaag de administratieve kosten: u ontvangt elke maand een gedetailleerde factuur met alle verplaatsingskosten van uw bedrijf.
  • Recupereer de BTW op zoveel mogelijk kosten.
  • Verlaag uw leasingkosten door uw werknemers andere mogelijkheden aan te bieden.

 

Vraag een offerte voor uw bedrijf