Zelfstandigen - kmo’s

Verhoog uw productiviteit door uw professionele verplaatsingen en hun administratieve afhandeling te vergemakkelijken. En recupereer de BTW op een maximale hoeveelheid kosten!

Europcar Mobility is de ideale mobiliteitsoplossing voor zelfstandigen en kmo’s die zich willen concentreren op het essentiële, tijdverlies willen beperken en hun rendabiliteit willen verzekeren.

Hebt u er al eens over nagedacht hoeveel tijd u elke maand besteedt aan het verwerken van uw kostennota’s? Vergeet u ook wel eens een bewijsstuk te vragen voor uw taxirit of uw treinreis?

Met Europcar Mobility zijn deze problemen voortaan verleden tijd! Daarbovenop geniet u tal van mogelijkheden om uw professionele verplaatsingen optimaal te organiseren: met de wagen, de trein, tram, bus, metro, taxi, en zelfs met de fiets!

Interesse? Vraag een offerte!

Pak uw mobiliteit vanaf vandaag aan!

Contacteer ons voor een offerte op maat die overeenstemt met uw specifieke mobiliteitsbehoeften als zelfstandige of kmo.

Vraag een gepersonaliseerde offerte

Uw voordelen in een oogopslag

  • Besteed minder tijd aan transport: u kiest op elk moment het meest geschikte transportmiddel dankzij uw Europcar Mobility Pass Mastercard®.
  • Tickets of bewijsstukken verzamelen is niet meer nodig: alles wordt automatisch bijgehouden op uw gedetailleerde factuur.
  • Recupereer de BTW op een maximale hoeveelheid verplaatsingskosten.
  • Regel ook uw brandstofkosten of het opladen van uw elektrische wagen met de Europcar Refill-kaart.

 

Ontdek hier hoe Europcar Mobility werkt