Getuigenissen

Zij hebben Europcar Mobility uitgeprobeerd en goed bevonden! Lees hier de reacties van tevreden gebruikers over hun ervaringen met onze mobiliteitsoplossing voor bedrijven.

Wilt u uw ervaring met Europcar Mobility delen?

Mail ons uw getuigenis

 • Dankzij Europcar Mobility maakt ons bedrijf minder onkostennota's. We besparen tijd en geld. We hebben een volledige rapportage waarmee we ook al onze mobiliteitskosten kunnen analyseren. Daarnaast genieten we van aanzienlijke btw-voordelen. Als gebruiker waardeer ik het gemak van het vinden van de juiste en beschikbare transportmiddelen, de gebruikersinterface van de mobiele site en de dynamiek van Europcar Mobility met een groeiend aantal partners en partnerlanden.

  Franck Willems
  Franck Willems

  CFO Ingestic

 • Dankzij Europcar Mobility moet ik mijn bewijsstukken niet meer bijhouden. Ik krijg aan het eind van de maand een gedetailleerde factuur met al mijn mobiliteitsverplaatsingen. Het is echt super !

  Thomas Hermine
  Thomas Hermine

  Founder - Project Manager

 • Zich verplaatsen is nooit zo gemakkelijk geweest dankzij de Europcar Mobility app! Ik heb een globaal overzicht van alle nabijgelegen vervoermiddelen en betaal zorgeloos al mijn ritten met mijn Europcar Mobility Pass Mastercard® wink

  Iris R.
  Iris R.

  PR Specialist

 • Sinds mijn team het Europcar Mobility Pass Mastercard® gebruikt is de stress van op tijd komen voor vergaderingen verdwenen! yes

  Vincent D.
  Vincent D.

  SEO Specialist NL