Over ons

Vaste gewoonten veranderen, is niet genoeg. Want wie kiest voor nieuwe vormen van mobiliteit, komt tal van obstakels tegen.

Door op alle niveaus de obstakels weg te nemen, maakt Modalizy uw bedrijf mobieler. Een oplossing die bijdraagt tot het welzijn van uw medewerkers, de positionering van uw bedrijf, uw productiviteit en uw rendabiliteit.

Modalizy legt zichzelf als uitdaging op een complete oplossing te bieden voor de mobiliteitsuitdagingen van bedrijven en voor het beheer van hun verplaatsingskosten.

Modalizy is een filiaal van de groep Octa+, die als ambitie heeft een concreet antwoord te bieden voor de mobiliteitsbehoeften van bedrijven. De activiteiten van Modalizy worden versterkt door de samenwerking met een uitgebreid netwerk van mobiliteitspartners in België.

In de loop van de jaren is mobiliteit een bepalende factor geworden, zowel in onze samenleving als in de bedrijfswereld.

De verzadiging van de wegen in en rond de grote steden, maar ook het milieu-effect van onze verplaatsingen dwingen alle bedrijven tot het herbekijken van hun mobiliteit. De auto is niet langer de enige keuze, voortaan is multimodaliteit het sleutelwoord.

Wie kiest voor nieuwe vormen van mobiliteit, komt tal van obstakels tegen. Modalizy neemt deze obstakels zo goed mogelijk weg. Met Modalizy Pass, Budget, Flex en onze app is er voor elk wat wils.

Klik hier voor een productoverzicht

Historisch

 • Februari 2017

  Lancering van Modalizy

 • Oktober 2017

  Fleet Innovation Award by Link2Fleet

 • Januari 2018

  Best Start-Up Award 2018 #WeAreMobility by Febiac

 • Maart 2018

  Modalizy ook in Portugal beschikbaar

 • April 2018

  Modalizy wordt de partner van Europcar voor de lancering van de Europcar Mobility Pass

  Ondertekening van de Green Deal Gedeelde Mobiliteit

 • Augustus 2018

  Partner van Slim naar Antwerpen

 • Februari 2019

  Lancering van Modalizy Budget en Modalizy Flex en aanpassing van de website

 • Juni 2019

  Integratie van M-Ticketing (De Lijn) en online bestelmodule NMBS in de Modalizy-applicatie

 • Januari 2020

  Derde deelname aan #WeAreMobility (Autosalon), het belangrijkste mobiliteitsevent van het jaar

 • Maart 2020

  Covid-19 heeft een grote impact op onze mobiliteit:

  • Minder verplaatsingen tijdens de lockdown
  • Meer telewerk om het aantal plaatsingen te verminderen
  • Meer verplaatsingen met de fiets
 • December 2020

  Lancering van onze vernieuwde klantenzone MyModalizy en applicatie

  Modalizy HybridCard vervangt Modalizy Refill als oplossing voor elektrisch laden en klassiek tanken

Team

Het modalizyteam

Bij een jonge onderneming hoort een jong en gedreven team die echt achter het merk staan. Dit is bij het Modalizy team zeker het geval. Hieronder kan je kennismaken met de verschillende leden van ons team. Samen met jullie willen we de mobiliteitsproblemen aanpakken.

 • Etienne Rigo

  CEO

  Met een achtergrond in economische wetenschappen en meer dan 30 jaar ervaring in de brandstof- en mobiliteitssector, heeft hij een sterk gevoel voor ondernemerschap en hij durft risico’s te nemen. Zijn ervaring en zijn passie voor de mobiliteitssector maken van hem een specialist, die regelmatig wordt geraadpleegd voor zijn expertise. Dankzij zijn uitgebreide contacten en doorzettingsvermogen hebben we prestigieuze partnerschappen kunnen opbouwen. Naast CEO van OCTA + Group en Modalizy is hij ook voorzitter van de We Are Mobility afdeling van de Febiac.

 • Alain Allyn

  Business Development Manager

  Zijn rijke en gevarieerde ervaring heeft hem geleid naar de marketing, immobiliën en energiesector om tot slot in de mobiliteitswereld terecht te komen. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze activiteiten sinds 2016 en heeft, in nauwe samenwerking met Etienne, talrijke partnerschappen opgezet. Hij heeft ook ons ​​klantenportfolio ontwikkeld en heeft deelgenomen aan tal van symposia over mobiliteit. Zijn expertise, zijn vaardigheden en zijn enthousiasme maken van Alain de bevoorrechte contactpersoon om de meest aangepaste oplossingen voor de behoeften van onze klanten te ontwikkelen en implementeren.

 • Iris Rassios

  Community & PR Specialist

  Na haar opleiding in publieke relaties heeft ze het team versterkt. Jong en gemotiveerd, ze heeft de afgelopen jaren een passie ontwikkeld voor de multimodale mobiliteitssector. In samenwerking met Michaël beheert ze het project, zorgt ze voor de communicatie en de verbetering van de website en de app om zo goed mogelijk de wensen van onze klanten en onze gebruikers te beantwoorden.

 • Niel Vandervelde

  Sales Representative

  Na een avontuur in de toeristische sector, heeft hij vervolgens al zijn vaardigheden ten dienste gesteld van de OCTA+ groep klanten. Deze jonge man, gepassioneerd en gemotiveerd door mobiliteit en verkoop, sloot zich in oktober 2018 aan bij het Modalizy-team. Hij ondersteunt Alain en het commerciële team in het noorden van het land, met één doel voor ogen: zijn klanten adviseren en en de mobiliteit verbeteren met behulp van onze oplossingen. Een uitdaging die hij dagelijks ontmoet met een glimlach en een onuitputbare motivatie!

 • Michaël Vanlangendonck

  Marketing Manager

  Heeft een background in nationale en internationale marketing, in offline en online communicatie. Al meer dan 15 jaar bezig met websites, applicaties en digitale oplossingen. Digitale transformatie is sinds enkele jaren zijn nieuwe habitat. Samen met Iris volgt hij de evoluties in de mobiliteitsmarkt op de voet en houdt hij de vinger aan de pols om de juiste producten, tools en oplossingen te ontwikkelen die klanten en gebruikers van ons verwachten.